TOSHIBA VRF-sistemi

TOSHIBA VRF-sistemi

KLIMATIZACIJA ZA NAPREDNO POSLOVNO IN INDUSTRIJSKO UPORABO

Toshiba in njihovi VRF-sistemi veljajo po celotnem svetu za ene izmed najzanesljivejših rešitev na področju hlajenja za večje zgradbe in industrijsko rabo. VRF je kratica za »Variable Refrigerant Flow« (spremenljiv pretok hladilnega sredstva). Velikost stavbe ni pomembna – sistem popolno uravnava pretok hladiva, tako da so vse notranje enote vedno oskrbljene s potrebno količino hladiva. Nudimo širok spekter naprednih rešitev za večje poslovne in industrijske objekte. Na voljo so naprave različnih moči, pri čemer lahko z najmočnejšimi dosežemo do 150 kW hladilne moči ter z eno zunanjo enoto poganjamo vse do 64 notranjih enot različnih oblik in moči. Večje in zapletene sisteme lahko poenostavimo z naprednimi in pametnimi funkcijami krmiljenja in regulacije. Na voljo so vsi modeli predstavljeni v katalogu .

TOSHIBA VRF

Hlajenje/ogrevanje ali oboje?

Ogrevanje ali hlajenje

2-cevna tehnologija

Ta sistem lahko ogreva ali hladi – odvisno od sezone in želje uporabnika. Skrbi za optimalno ravnovesje med temperaturo in vlažnostjo pri nizkih obratovalnih stroških. Prilagodljivost zagotavljajo raznolike kombinacije notranjih naprav ter enostaven sistem cevi in napeljave.

Ogrevanje in hlajenje

toshiba vrf 3cevno

3-cevna tehnologija

S tem sistemom je možno hkratno ter neodvisno ogrevanje in hlajenje. Še posebej učinkovita je ta tehnologija v stavbah z različnimi toplotnimi obremenitvami ali prostorih, ki stalno ustvarjajo odpadno toploto. Proizvedena toplotna energija iz enega dela stavbe se lahko skoraj brez izgube uporabi za ogrevanje v drugih prostorih. Največja učinkovitost je zagotovljena!

Prilagodljivost sistema

1200m cevi

Cevi maksimalne dolžine 1200 m omogočajo še bolj prilagodljivo načrtovanje in nameščanje.

110-metrska višinska razlika

Višinska razlika med zunanjo napravo in najbolj oddaljeno notranjo napravo je lahko največ 110 m. To ustreza 30-nadstropni stavbi.

Kompaktna oblika

Zaradi majhnih dimenzij ne potrebujete veliko prostora.

Prilagodljivi hladilni krogi

Več hladilnih krogov lahko združite v en velik sistem za centralno upravljanje.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Se zanimate za TOSHIBA VRF-sistem?

Pošljite nam povpraševanje in pomagali vam bomo najti primeren sistem ter naprave za Vas.

Pomakni se na vrh