TOSHIBA klimatske naprave

»TOSHIBA klimatske naprave so sinonim za vrhunsko učinkovitost, vsestransko nadgradljivost in vodilno kakovost. Podjetje TOSHIBA vlaga v najnaprednejše tehnologije, da bi našla v prihodnost usmerjene rešitve za naš svet in izboljšala kakovost življenja.«
toshiba klima naprave
TEKSTILNO OBLIKOVANJE

Oblikovalska stenska klimatska naprava višjega srednjega razreda z vsestransko zasnovo s tekstilno prevleko, največjo energetsko učinkovitostjo in integriranim modulom za povezavo Wi-Fi. Za uporabo z 1:1 zunanjo napravo Single ali v kombinaciji z drugimi notranjimi napravami na 2- do 5-prostorski zunanji napravi Multi.

toshiba haori
VSESTRANSKA REŠITEV

Elegantna stenska klimatska naprava z brezšivno zasnovo brez leska v črni ali beli barvi. Največja energetska učinkovitost v povezavi z zračnim filtrom Ultra Pure in udobnim daljinskim upravljalnikom. Porazdelitev zraka HADA Careflow v prostoru zagotavlja zračni pretok brez prepiha. Serijsko integriran Wifi vmesnik poskrbi za maksimalno udobje. 

TOSHIBA SHORAI EDGE

TOSHIBA SEIYA NOVA

UGODEN ZAČETEK

Odličen prvi korak v svet klimatizacije z invertersko tehnologijo in vsemi funkcijami, ki so res potrebne. Vključno z zelo tihim delovanjem za zunanjo in notranjo napravo. Cenovno najbolj ugodna TOSHIBA klimatska naprava.

PREMIUM SINGLE- IN MULTI-SPLIT

Klimatska naprava Daiseikai 9 povezuje oblikovanje z udobjem in učinkovitostjo na najvišji ravni. Popolne značilnosti delovanja za zunanjo in notranjo napravo, skupaj z brezčasno obliko, sistemom zračnih filtrov najvišje vrednosti, porazdelitvijo zraka 3D in funkcijami za uporabnike, ki ponujajo praktično vse, kar želite. 

toshiba daiseikai

TOSHIBA KONZOLA

PRIMERNO ZA VSAK PROSTOR

Čeprav je naprava manjša od običajnih grelnih teles (radiatorjev), ima funkcije ogrevanja in hlajenja. Izbirate lahko med različnimi načini izpihovanja zraka in stopnjami hitrosti ventilatorja. Zaradi edinstvenega učinka talnega ogrevanja bodo vaše noge na toplem. 

toshiba klima konzola

TOSHIBA KASETA SLIM 60 X 60

360° ZRAČNEGA UDOBJA - SAMO MULTI-SPLIT

Panel Slim s samo 62 x 62 cm za popoln videz v rasterskem stropu. Dodatni senzor premikanja varčuje z energijo, ko v prostoru ni oseb. Posebna oblika zračnih loput kasetnih naprav zagotavlja popolno porazdelitev zraka v radiju 360° okoli naprave. Tako se prepih učinkovito prepreči tudi v večjih prostorih. Topel zrak se od spodaj sesa v navpični smeri. 

toshiba klimatska naprave
Kaj odlikuje TOSHIBA klimatske naprave?

TOSHIBA klimatske naprave za domačo in lažjo poslovno uporabo nam olajšujejo življenje. Poskrbijo za dobro počutje, večjo storilnost, ščitijo naše zdravje in poskrbijo za boljši spanec. TOSHIBA klimatske naprave obljubljajo tiho in zanesljivo delovanje ter čist zrak. TOSHIBA klimatske naprave ustvarjajo popolno klimo v prostoru z združevanjem intuitivnega uporabniškega krmiljenja in tehnologijo hibridnih inverterjev ter rotacijskih batnih kompresorjev lastne znamke. Z inteligentnim uravnavanjem se izjemno učinkovito in natančno proizvaja potrebna količina hladiva ali toplotne energije. Naprave višje vrednosti ponujajo dodano vrednost v treh dimenzijah: večja energetska učinkovitost, manjši hrup in še učinkovitejši sistem za čiščenje zraka. V tem se razlikujejo serije TOSHIBA klimatskih naprav. Prednosti tehnologij TOSHIBA temeljijo na desetletjih izkušenj pri izdelavi sistemov klimatizacije. Možne so izvedbe Single-Split, torej ena notranja enota in ena zunanja enota, ter izvedbe Multi-Split, kjer je mogoče na eno zunanjo enoto priključiti do 5 notranjih naprav. 

Katera TOSHIBA klimatska naprava je prava zame?
1. ZAHTEVANA ZMOGLJIVOST

Za izbiro naprave, ki bo ustrezala vašim potrebam, je treba vnaprej izračunati hladilno ali ogrevalno moč. Pri tem sta pomembna zlasti velikost prostora in intenzivnost sončne svetlobe. Vendar je treba upoštevati tudi druge dejavnike, kot je geografsko območje, uporaba prostora ali dodatni viri toplote, zato družba TOSHIBA priporoča, da se obrnete na usposobljene strokovnjake, ki vam lahko pripravijo natančen in zanesljiv izračun. Pri nas ste na pravem mestu, saj smo že od leta 1993 premium partner podjetja TOSHIBA.

2. SINGLE-SPLIT ALI MULTI-SPLIT

Medtem ko so sistemi Single-Split sestavljeni iz ene notranje in ene zunanje naprave, ki sta povezani z bakreno cevjo, je mogoče pri sistemih Multi-Split na eno zunanjo napravo priključiti do pet notranjih naprav po lastni izbiri. Sistem Multi-Split je primeren za različna klimatska območja oziroma za več prostorov ali velike prostore. Bistvene prednosti so majhne prostorske zahteve za zunanjo napravo in preprosta namestitev.

3. PRIMERNA NOTRANJA NAPRAVA

Stenski, konzolni, kasetni in kanalski modeli se razlikujejo po zmogljivosti, obliki in funkcijah filtrov. Kombinirate jih lahko poljubno. Kasetne naprave so prava izbira za namestitev v spuščeni strop. Če želite, da je klimatska naprava skoraj neopazna, lahko v spuščeni strop vgradite kanalsko napravo. Za naknadno namestitev priporočamo konzolne ali stenske modele.

4. PRIMERNA ZUNANJA NAPRAVA

V zunanji napravi je toplota oddana in hladilna tekočina se vrne v notranjo napravo. Rezultat: zrak se ohladi. Katera zunanja naprava je prava za vas, je odvisno predvsem od zahtevane zmogljivosti in števila priključenih notranjih naprav.

Pošljite nam povpraševanje