TOSHIBA USX Edge - Chiller

TOSHIBA Universal Smart X Edge – sistem z zračno hlajenim Chillerjem, ki ponuja nove funkcije v najvišjem razredu enosmernih pretvornikov (DC Inverter) z dvojnim rotacijskim kompresorjem. Prilagodljiv sistemski nadzor do 25.600 kW  hladilne moči nudi preprosto in udobno upravljanje ter nadziranje delovanja. 

Prednosti TOSHIBA USX Edge

Najbolj zmogljiv DC inverterski dvojni rotacijski kompresor na svetu v svojem razredu

Izboljšanje zmogljivosti sistema z namestitvijo na novo razvitega rotacijskega kompresorja z enosmernim pretvornikom velike zmogljivosti - največjega v svojem razredu. Z optimalno nastavitvijo kompresorja in adaptacijo zelo izboljšane zasnove izmenjevalnika toplote in cikla hladilnega sredstva je UNIVERSAL SMART X EDGE dosegel visoko učinkovitost IPLV 6.4.

Visoko zanesljiv modularni sistem

Uporaba chillerja modularnega tipa UNIVERSAL SMART X EDGE se lahko izogne ​​nevarnosti zaustavitve sistema ali močnega zmanjšanja zmogljivosti v času težav z enoto ali vzdrževalnih del. Poleg tega je tveganje za padec zmogljivosti mogoče precej zmanjšati, saj ima vsaka enota modula štiri neodvisne kroge hladilnega sredstva.

Kontrola napetosti/toka

Poleg operativnega nadzora s pomočjo zaznavanja temperature vode je bil dodan nov nadzor s pomočjo zaznavanja pretoka, ki je omogočil približevanje obvodnega toka tik pred "0". Prispeva k prihranku energije tako stroja za vir toplote kot tudi celotnega sistema, saj se transportna moč močno zmanjša s krmiljenjem, usklajenim z obremenitvijo.

Fleksibilen nadzor do 25.600 kW

Do 128 modulov TOSHIBA USX Edge je mogoče kombinirati in upravljati skupaj. Krmilnik modula, krmilnik skupine in spletni monitor so zdaj pripravljeni za upravljanje in varčevanje z energijo. Funkcija brezžičnega LAN-a je standardna v krmilniku modula. Namenska aplikacija zbira podatke, kot sta poraba energije in temperatura vstopa / izstopa, na napravi, kot je tablični računalnik, kar omogoča preučevanje optimalnega delovanja.

Se zanimate za TOSHIBA USX Edge Chiller?

Za več informacij o napravi in dobavljivosti nas kontaktirajte. Prve naprave bodo na voljo predvidoma oktobra 2021.