TOSHIBA toplotne črpalke

TOSHIBA toplotne črpalke - Estia

Toshiba toplotne črpalke zrak-voda so priljubljene, saj številni razlogi pripomorejo k odločitvi, da stavite na ta okolju prijazen sistem. Kombinacija prepričljive cene, zmogljivosti, energetske učinkovitosti in pozitivnega vpliva na okolje pripomore k temu, da so Toshiba toplotne črpalke idealen ogrevalni sistem. Experto International d.o.o. je že več kot 28 let ponosen avtoriziran partner podjetja Toshiba, in sicer na področju prodaje, svetovanja in servisiranja. Naše podjetje ima edino v Sloveniji pridobljene vse tehnične certifikate proizvajalca Toshiba, ki dokazujejo našo strokovno usposobljenost, da z lastnimi kadri poskrbimo za uspešno servisiranje in vzdrževanje Toshiba toplotnih črpalk. 

Zakaj izbrati TOSHIBA toplotno črpalko?

Učinkovita

Zaradi dodelane tehnologije je topla voda na voljo celo pri ledenih –25 °C zunanje temperature. Dosegajo energetske razrede do A+++.

Zanesljiva

Na napravo ESTIA se lahko vedno zanesete. Najvišja KAKOVOST znamke Toshiba – praktično ne potrebuje vzdrževanja in ima vgrajeno zaščito pred zmrzovanjem.

Okolju prijazna

Uporaba obnovljive energije iz zraka v kombinaciji z električno energijo iz obnovljivih virov poskrbi za popoln ogljični odtis.

Cenovno ugodna

V primerjavi z drugimi sistemi je Toshiba toplotna črpalka cenovno ugodna tako enkratna naložba kot tudi redno delovanje.

Prilagodljiva

Preprosta in prostorsko nezahtevna namestitev pri novogradnjah in sanacijah. Omogoča kombinacijo z obstoječim ogrevalnim sistemom.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

NOVO 2021 - ESTIA R32 & ESTIA R32 ALL-IN-ONE

NAJVIŠJA UČINKOVITOST IN OKOLJU PRIJAZNO HLADIVO R32

Novi ESTIA R32 Split Hydrobox je idealen za obstoječe ogrevalne sisteme z visoko temperaturo dovoda. Zamenjava obstoječega zasnovanega sistema je enostavno in ga je običajno mogoče izvesti v enem dnevu. 

Nova ESTIA R32 All-In-One je kompaktna notranja enota idealna predvsem za novogradnje. Nudi vse prednosti ESTIA R32 Hydroboxa, hkrati pa že ima vgrajen do 210 litrski zalogovnik. 

Se zanimate za TOSHIBA toplotno črpalko?

Pošljite nam povpraševanje in pomagali vam bomo najti primerno napravo za vas.

Pomakni se na vrh