Mi smo EXPERTO

Podjetje Experto International d.o.o. že od leta 1992 uspešno deluje na področju klimatizacije, ogrevanja, prezračevanja ter strojnih in elektro inštalacij. V tem obdobju smo širili naš spekter storitev, pridobivali nova znanja in izkušnje,  strokovno usposabljali naš kader ter dosegali vse boljše rezultate. Podjetje Experto je po številu in obsegu projektov eno izmed najuspešnejših slovenskih podjetij na tem področju. Na podlagi našega dolgoletnega zbiranja izkušenj in visokokakovostne izvedbe naših del smo zvesti imenu našega podjetja, saj smo pravi strokovnjaki. Kakovost produktov in storitev podjetja Experto že leta prepoznavajo tako majhna kot tudi največja podjetja, in sicer na domačih tleh in tudi v tujini. Pri Expertu se zavedamo vseh obveznosti, ki nas vežejo do naših kupcev in dobaviteljev, ter te obveznosti tudi vestno izpolnjujemo. Strinjamo se, da je samo zadovoljen kupec tudi dober kupec in zato je cilj podjetja Experto ohranjati stik in dober odnos z obstoječimi strankami ter s kakovostno ponudbo pridobivati nove. 

 

Kodeks etike in poslovnega ravnanja podjetja EXPERTO International, d.o.o. 

toshiba klime

Nudimo vam...

Podjetje Experto nudi dobavo in montažo, svetovanje ter servisno-vzdrževalna dela klimatskih naprav, prezračevalnih in odsesovalnih sistemov, toplotnih črpalk, strojnih in električnih inštalacij, avtomatizacije in krmiljenja procesov, protipožarne zaščite in zaključnih gradbeno-obrtniških del. Preverite našo ponudbo.

Odlikuje nas...

Vizijo podjetja Experto International d.o.o., ki se glasi “V stiku s prihodnostjo”, vsi zaposleni uresničujemo s preverjeno učinkovito formulo za uspeh – to je kombinacija znanja (na podlagi dolgoletnih izkušenj) in sodobnih tehnoloških pristopov.

Experto namreč stalno spremlja razvoj tehnologije in strokovnih ter profesionalnih novosti in storitev na področju ogrevanja, klimatizacije, prezračevanje, električnih inštalacij, avtomatizacije in krmiljenja procesov ter gradbenih materialov. Pri podjetju Experto se zavedamo, kakšen vpliv ima strokovno znanje in poznavanje tehnoloških trendov na uspeh in rast podjetja, zato se redno udeležujemo strokovnih seminarjev in sejmov tako doma kot tudi v tujini. Že več kot 25 let je Experto tudi ponosen avtoriziran partner podjetja Toshiba, in sicer na področju prodaje, svetovanja in servisiranja.

Zavzemamo se za...

0
Let
0
Zadovoljnih strank
0
Projektov
0
Priznanj in certifikatov