EXPERTO

V stiku s prihodnostjo

Z vami že 28 let

Mi smo EXPERTO

Podjetje Experto International d.o.o. je bilo kot družba ustanovljeno leta 1992. Skozi leta se je podjetje razvijalo in raslo ter dosegalo vse boljše rezultate na področju prodaje klimatskih naprav, prezračevalnih sistemov, toplotnih črpalk, hladilnih sistemov, strojnih in krmilnih inštalacij. Experto je že več kot 28 let ponosen avtoriziran premium partner podjetja Toshiba, in sicer na področju prodaje, svetovanja in servisiranja.

0
Let
0
Zadovoljnih strank
0
Projektov
0
Priznanj in certifikatov

Storitve

Pri podjetju Experto vam nudimo kakovostne storitve na področjih hlajenja, ogrevanja, prezračevanja, krmiljenja ter strojnih, elektro in vodovodnih inštalacij. Preverite našo ponudbo Toshiba klimatskih naprav in toplotnih črpalk, hladilnih in ogrevalnih naprav Aermec ter številnih prezračevalnih naprav in sistemov. 

TOSHIBA klima

Nudimo širok spekter Toshiba klimatskih naprav in hladilnih agregatov za domačo, poslovno in industrijsko uporabo. Pozanimajte se katera Toshiba klima je primerna za vas!

TOSHIBA Estia

Preverite našo ponudbo vrhunskih Toshiba toplotnih črpalk zrak-voda. Nudimo tudi sodobne, okolju prijazne načine ogrevanja drugih priznanih proizvajalcev.

Prezračevanje

Dobavljamo in montiramo visokokakovostne prezračevalne in odsesovalne sisteme in komponente znamk Toshiba, Systemair, Vortice, Nederman in še mnogo več.

Inštalacije

Izvajamo strojne, vodovodne ter elektro inštalacije za hlajenje, ogrevanje in prezračevanje.

Servis in vzdrževanje

Servisiramo in vzdržujemo sisteme ter opremo za hlajenje, ogrevanje ter prezračevanje.

Pripravljeni na sodelovanje?

Vstopite v stik z nami

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Kontaktirajte nas

experto@siol.net

Pomakni se na vrh