Vlažilci zraka Nordmann

Vlažilci zraka švicarskega proizvajalca NORDMANN določajo nove standarde na področju vlaženja zraka. Odlikujejo jih izjemna natančnost, zanesljivost in prilagodljivost. Rešitev je primerna za poslovne prostore, lokale, laboratorije, zdravstvene ustanove, proizvodnje in domačo uporabo. Zahvaljujoč integriranemu sistemu samočiščenja so servisni intervali parnih vlažilcev NORDMANN dvakrat daljši od običajnih vlažilcev na osnovi elektrod. Patentiran sistem NORDMANN SC drastično zmanjša nastajanje vodnega kamna v parnih jeklenkah in samodejno izloči minerale v suspenziji. Rezultat: servisni intervali so veliko daljši in zagotovljena je zanesljiva proizvodnja pare.

vlažilci zraka nordmann

Visoka zmogljivost

Vlažilci NORDMANN ustvarjajo sterilizirano higiensko paro brez vonja. Z bogato inovativno tehnologijo proizvedejo od 5 do 130 kg pare na uro, ki pokriva potrebe katerega koli sistema za kakovost zraka.

Samočiščenje

Patentiran samočistilni sistem preprečuje nastanek vodnega kamna na elektrodah in strani cilindra. Preprosto se ga odstrani s pihalno črpalko. In za uporabnike pomeni največjo zanesljivost in dolge servisne intervale.

Inteligentno upravljanje z vodo

Regulator vode se samodejno prilagodi lokalnim vodnim razmeram in ohranja porabo vode minimumu.

Preprosta uporaba

Velik zaslon prikazuje izhod pare in enostavna navodila za uporabo. Z uporabniku prijaznim menijem vnos pravih nastavitev ne bi mogel biti enostavnejši.

Vlažilci zraka NORDMANN znatno izboljšajo kvaliteto zraka v prostoru, ki pozitivno vpliva na počutje, zdravje in storilnost oseb v prostoru. V poslovnih prostorih s primerno stopnjo vlažnosti v prostoru pripomoremo k boljšim poslovnim rezultatom. V zdravstvenih ustanovah in ordinacijah je primerna vlažnost in kvaliteta zraka ključnega pomena, saj je od tega odvisno počutje in zdravljenje pacientov. V laboratorijih je potrebno zagotoviti primerno vlažnost v prostoru, da zagotovimo obstoj kvalitete izdelkov in procesov. 

vlažilniki nordmann
parni vlažilci
vlažilniki zraka
Želite višjo kakovost zraka v prostoru?

Pošljite nam povpraševanje ter pomagali vam bomo najti primerno sistemsko rešitev in naprave za vas.