TOSHIBA in EXPERTO je zmagovalna kombinacija

toshiba experto

Nudimo Toshiba klimatske naprave za domačo, poslovno ter industrijsko uporabo in Toshiba toplotne črpalke. Pri Expertu smo že več kot 25 let ponosen premium partner podjetja Toshiba, in sicer na področju prodaje, svetovanja ter servisiranja klimatskih naprav in toplotnih črpalk. Naše podjetje ima edino v Sloveniji pridobljene vse tehnične certifikate proizvajalca Toshiba, ki dokazujejo našo strokovno usposobljenost, da z lastnimi kadri poskrbimo za uspešno servisiranje in vzdrževanje Toshiba klimatskih naprav in toplotnih črpalk. Toshiba velja za enega najbolj priznanih in vodilnih proizvajalcev na področju klimatizacije. 

TOSHIBA klimatske naprave

HOME

Toshiba klimatske naprave za domačo uporabo nudijo odlično kombinacijo udobja in učinkovitosti. Izbirate lahko med SINGLE SPLIT SISTEMI in MULTI SPLIT SISTEMI, pri katerih so možne individualne kombinacije glede na moč in model do kar 5 notranjih enot. Na voljo so stenske, talne, kasetne in kanalske klimatske naprave.

BUSINESS

Enoprostorska rešitev je primerna za manjše poslovne objekte, na primer pisarne, prodajalne ali tehnične prostore, pri katerih je ključnega pomena zanesljivost in kjer je možno neprekinjeno delovanje. Tukaj se lahko na zunanjo napravo priklopijo največ štiri notranje naprave enakega tipa. Zmogljivost hlajenja je med 2,5 in 23 kW.

VRF

Toshiba VRF-sistemi so klimatski sistemi za kompleksne namestitve v velikih gradnjah, na primer poslovnih stavbah, nakupovalnih središčih ali proizvodnjah. Ta sistem ponuja največjo prilagodljivost. V enem hladilnem krogu lahko kombinirate do 64 notranjih naprav. Zmogljivost hlajenja je do 168 kW na hladilni krog.

estia r32

TOSHIBA Estia - toplotne črpalke

Toshiba Estia sodijo med najbolj priznane in učinkovite toplotne črpalke na svetu. To podkrepijo z razredom učinkovitosti A+++ pri delovanju ogrevanja in koeficientom zmogljivosti 4,90 ter zanesljivim ogrevanjem do zunanje temperature -25°. Toplotne črpalke Toshiba imajo nizke stroške investicije, namestitve in obratovanja. Možen je priklop na obstoječ sistem ogrevanja, hlajenje, proizvajanje sanitarne vode in delitev sistema na dve območji.