TOSHIBA HAORI

TOSHIBA HAORI

NA VOLJO OD APRILA 2021

Klimatska naprava TOSHIBA HAORI je edinstvena oblikovalska stenska naprava višjega srednjega razreda z vsestransko zasnovo s tekstilno prevleko, največjo energetsko učinkovitostjo in integriranim modulom za povezavo Wi-Fi. Za uporabo z 1:1 zunanjo napravo Single ali v kombinaciji z drugimi notranjimi napravami na 2- do 5-prostorski zunanji napravi Multi.

toshiba haori

Zakaj izbrati TOSHIBA HAORI?

Edinstven izgled

Prilagodljiva tekstilna zasnova, ki na steni ne predstavlja zgolj naprave za hlajenje in ogrevanje temveč tudi dekoracijo prostora. Dve prevleki (temno in svetlo siva) sta priloženi, na voljo pa so še štiri izbirne.

Učinkovitost

Zelo visoka energetska učinkovitost (A++ do A+++) tako za hlajenje kot ogrevanje omogoča celoletno delovanje z nizkimi stroški energije. Učinkovitost je še posebej visoka na območju delne obremenitve.

Udobje

Zahvaljujoč tihemu načinu delovanja za zunanjo in notranjo napravo je TOSHIBA HAORI primeren tako za bivalne kot tudi spalne prostore. Klimatska naprava nudi udobje brez prepiha, saj ima vgrajen 3D pretok zraka in inteligentno vodenje zraka "Hada Careflow". Moderno zasnovan daljinski upravljalnik nudi preprosto upravljanje vseh funkcij klimatske naprave.

Čist zrak v prostoru

Klimatska naprava ima pralni prašni filtri, ki pokrivajo cel toplotni izmenjevalnik in prevleko »Magic Coil« na loputah toplotnega izmenjevalnika. Funkcija samočiščenja po koncu delovanja posuši toplotni izmenjevalnik. Visoko učinkovit filter Ultra Pure za delce velikosti 2,5 µm in ozonski čistilnik zraka z ionizatorjem, ki dokazano deluje protivirusno in protibakterijsko poskrbita za znatno boljšo kvaliteto zraka v prostoru.

Serijsko vgrajen adapter za povezavo Wi-Fi

TOSHIBA HAORI nudi krmiljenje prek aplikacije s pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom brez dodatnih stroškov. Eno notranjo napravo lahko upravlja do 5 uporabnikov, en uporabnik pa lahko upravlja do 10 notranjih naprav. Naprave je mogoče združiti v do 3 skupine/območja. Aplikacija nudi prikaz notranje in zunanje temperature, nastavljanje vseh funkcij klimatske naprave ter spremljanje porabe energije.

Razpoložljivi modeli

Model

Hladilna moč (kW)

Ogrevalna moč (kW)

Razred energetske učinkovitosti (hlajenje/ogrevanje)

Stopnja učinkovitosti SEER/SCOP

Zvočni tlak (dB)

RAS-10PKVPG-E

RAS-10PAVPG-E

2,50

3,20

A+++/ A+++

8,60 / 5,10

19/31/41

RAS-13PKVPG-E

RAS-13PAVPG-E

3,50

4,20

A+++ / A+++

8,70 / 5,10

19/32/43

RAS-16PKVPG-E

RAS-16PAVPG-E

4,60

5,50

A++ / A++

7,80 / 4,60

21/34/45

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Se zanimate za klimatsko napravo TOSHIBA HAORI?

Za nakup klimatske naprave in montažo nas kontaktirajte. 

Pomakni se na vrh