Servis in vzdrževanje

Podjetje Experto  vam na podlagi več kot 28-letnih izkušenj ter opravljenih specialnih šolanjih pri proizvajalcih in dobaviteljih nudi servis in pogodbeno vzdrževanje hladilnih, ogrevalnih in prezračevalnih naprav ter pripadajoče inštalacije. Že leta uspešno sodelujemo z mnogimi podjetji, tako manjšimi kot velikimi, na področju servisa in pogodbenega vzdrževanja. Nudimo vam tudi vso tehnično podporo potrebno pri napravah in inštalacijah za hlajenje, ogrevanje in prezračevanje. 

Hlajenje
Ogrevanje
Prezračevanje

Odlikujejo nas

 • Hitra odzivnost

  Reagiramo zelo hitro in se držimo dogovorjenih rokov

 • Natančnost

  Delo opravljamo precizno in večino težav odpravimo preden jih sploh opazite

 • Znanje in izkušnje

  Imamo odlično usposobljeno osebje, ki s seboj prinaša večletne izkušnje

 • Konkurenčnost

  Garantiramo odlično razmerje med kakovostjo in ceno v primerjavi s konkurenco

Servis in pogodbeno vzdrževanje

Na podlagi pridobljenih certifikatov, opravljenih usposabljanj in izkušenj, vam nudimo servisne in vzdrževalne storitve za naprave, ki ste jih kupili pri nas ali se skladajo z našo ponudbo in servisnimi kompetencami. Podjetje Experto je zmeraj pripravljeno dolgoročno sodelovati s strankami. Že dolgo let uspešno vzdržujemo objekte številnih priznanih podjetij, kot so Henkel Maribor, Nova KBM/Abanka in ELES. Zavzemamo se za pošten, spoštljiv in profesionalen medsebojni odnos, pri katerem je vaše zadovoljstvo na prvem mestu. 

Kaj zajema pogodbeno vzdrževanje?

Ker sta reden servis ter vzdrževanje naprav in celotnega sistema zelo pomembna in vam želimo prihraniti skrbi, vas v dogovorjenem intervalu opominjamo, da je potrebno izvesti servis. 

V sklopu pogodbenega vzdrževanja smo vam zmeraj na razpolago v primeru nenadnih težav ali izpadov naprav in sistemov. Garantiramo vam spoštovanje reakcijskega časa, za katerega smo se predhodno dogovorili. 

V dogovorjenem intervalu za vas opravimo servisno-vzdrževalna dela vaših naprav in sistemov. O obsegu in vsebini teh del se vnaprej dogovorimo. Vsekakor pa preverimo vse komponente sistema, ki so esencialne za pravilno delovanje, ter s tem odpravimo mnogo težav preden jih sploh opazite. Zahvaljujoč rednemu servisu delujejo naprave dlje časa brezhibno, hkrati pa prihranite veliko denarja, saj z manjšimi posegi lahko preprečimo večje in dražje okvare. Pri tem vas že predhodno opozorimo na morebitne težave, da lahko te odpravimo preden pride do izpada delovanja. 

Za vas dokumentiramo servisni potek in za vas hranimo ter vam po potrebi predloži celotno servisno dokumentacijo in zgodovino. Na podlagi tega lahko spremljamo potek delovanja naprav in v primeru prehitre degradacije predčasno reagiramo. Hkrati pa vam servisna zgodovina koristi v primeru obnove naprav, da lažje ocenimo/te katere naprave je potrebno zamenjati. 

Naprave, v kolikor je to mogoče in smiselno, zmeraj poskušamo popraviti in ponovno zagotoviti brezhibno delovanje. Za naprave, ki jih kupite pri nas, lahko praktično vselej priskrbimo rezervne dele. Tudi za naprave proizvajalcev, ki jih v osnovi ni v naši ponudbi, lahko zahvaljujoč naši dobaviteljski in partnerski mreži večinoma pridobimo rezervne dele in te zamenjamo. V primeru, da naprav ne moremo popraviti oz. popravilo zaradi določenih razlogov (obseg okvare, strošek popravila, starost naprave, itd.) ni smiselno, vam po akcijskih-partnerskih cenah ponudimo nove naprave, ki so primerna zamenjava za obstoječe naprave.

Ob morebitnih vprašanjih, ki se navezujejo na hlajenje, ogrevanje, prezračevanja in druge tehnične sisteme, smo vam znotraj delovnega časa zmeraj na voljo. Pomagamo vam pri vprašanjih v povezavi s trenutnimi napravami in njihovim delovanjem oz. upravljanjem ter pri idejni zasnovi novih projektov. 

Vas zanimajo naše servisne in vzdrževalne storitve?

Pošljite nam povpraševanje. Veselimo se uspešnega sodelovanja z vami.