Prezračevanje

Podjetje Experto Vam nudi najkakovostnejše in najnaprednejše rešitve na področju prezračevanja za domačo, poslovno in industrijsko rabo. Zahvaljujoč našemu znanju in izkušnjam lahko izvedemo vsak projekt. Pri tem Vam nudimo svetovanje in podporo pri izbiri primernega sistema za vaše potrebe. Pri izvedbi uporabljamo zgolj naprave in materiale mednarodno priznanih blagovnih znamk, kot so Systemair, Toshiba, Vortice in še mnogih drugih. 

Systemair prezračevalni sistemi

systemair prezračevanje

Vključno s celotno inštalacijo dobavljamo in montiramo  različne prezračevalne naprave Systemair. Zmeraj najdemo primerno celostno rešitev za vaše potrebe in adaptiramo sistem po Vaših željah.  V naši ponudbi je široka paleta ventilatorjev in lokalnih rekuperatorjev zraka za uporabo v različnih aplikacijah, od stanovanjskih stavb do majhnih pisarniških prostorov, bolnišnic in velikih industrijskih aplikacij. Nudimo tudi izdelke požarne varnosti, kot so dimovodne in požarne lopute. Za optimalno distribucijo zraka poskrbimo z regulatorji pretoka zraka, loputami, difuzorji in rešetkami. Vsi izdelki Systemair so testirani, tako v laboratoriju kot na terenu, da izpolnjujejo trenutne in prihodnje zahteve po nizki rabi energije.

Kompaktne prezračevalne naprave

Kompaktne prezračevalne naprave zagotavljajo hitro in enostavno rešitev prezračevanja številnih objektov, kot so stanovanje hiše, poslovni prostori, laboratoriji, manjše proizvodnje, trgovine in ostali lokali. Prednost tovrstnih naprav je enostavna vgradnja, vzdrževanje in upravljanje. Izbirate lahko med podstropnimi, vertikalnimi in horizontalnimi napravami. Na voljo so tudi naprave, namenjene zgolj dovajanju zraka.

prezračevanje systemair

Centralne prezračevalne naprave

Systemair nudi širok nabor modulnih centralnih prezračevalnih naprav, s pretokom zraka do 100.000 m3/h. Naprave so sestavljene iz modulov in omogočajo številne konstrukcijske in funkcijske rešitve. Centralne naprave nudijo prezračevanje večjih objektov, kot so industrijske hale, celotne poslovne zgradbe ali večstanovanjske zgradbe. Možna je povezava prezračevalne naprave s klimatsko napravo ali Chillerjem, da hkrati prezračujemo prostor in ga ohlajamo ali ogrevamo.

systemair prezračevanje

Hišni sistemi

Systemair hišne prezračevalne naprave za rekuperacijo toplote so idealna rešitev za domove, majhne pisarne in podobne prostore. Ponujajo visoko raven udobja, tako pri ogrevanju, kot pri oskrbi s čistim zrakom, skupaj z velikimi prihranki energije. Vse naprave se upravlja s sodobnim krmilnim sistemom, ki omogoča enostavno preverjanje njihovega stanja med delovanjem. Naprave so zelo učinkovite in občutno izboljšajo kvaliteto zraka v prostoru, ter tako poskrbijo za boljše počutje oseb v prostoru.

Elementi za distribucijo zraka

Se zanimate za našo ponudbo prezračevalnih naprav in sistemov?

Izbira primernega sistema in naprav za prezračevanje je zelo težka. Zaupajte našim izkušnjam in strokovnemu znanju, da za Vas poiščemo primerne naprave in razvijemo idealen sistem.