Elementi ogrevanja

Elementi ogrevanja

Radiatorji

Dobavljamo in montiramo radiatorje priznanih proizvajalcev, kot so IRSAP, AKLIMAT in VOGEL&NOOT, ter izvajamo celotna inštalaterska dela za priključitev teh v sistem ogrevanja. Izbirate lahko med radiatorji različnih stilov in dimenzij za ogrevanje prostorov ter kopalniškimi radiatorji. Za optimalno učinkovitost ogrevalnega sistema priporočamo toplotno črpalko zrak-voda. Z novejšimi radiatorji lahko zvišamo učinkovitost ogrevalnega sistema in zmanjšamo porabo energije. Z naprednimi možnostmi krmiljenja lahko na zelo preprost način reguliramo temperaturo v prostoru in s tem poskrbimo za boljše počutje. 

radiatorji vogel&noot

Talno ogrevanje

Nudimo vso opremo in izvajamo vsa inštalaterska dela potrebna za izvedbo talnega ogrevanja. Pri tem uporabljamo zgolj visokokakovostne materiale. Svetujemo kombinacijo talnega ogrevanja in toplotne črpalke TOSHIBA Estia, saj ta kombinacija predstavlja eno najbolj energetsko učinkovitih ogrevalnih sistemov. 

talno ogrevanje

Regulacija ogrevanja

Nudimo tudi globalne regulatorje, conske regulatorje, sobne termostate, regulatorje konstante temperature, vremensko vodene regulatorje, diferenčne regulatorje, temperaturna tipala ter ostale oblike krmiljenja in regulacije po želji in potrebi.  Svetujemo vam, da nam pošljete povpraševanje in nam predstavite vaše potrebe in želje, da na podlagi teh najdemo primerno vrsto krmiljenja in regulacije za vas in optimalen izdelek, ki bo izpolnil ali celo presegel vaša pričakovanja. V naši ponudbi so izdelki znamk Siemens, Seltron, Danfoss, Oventrop in mnogih drugih priznanih proizvajalcev. 

Se zanimate za našo ponudbo elementov ogrevanja?

Pošljite nam povpraševanje in pomagali vam bomo najti primerno rešitev za vas. Ne pozabite preveriti naše ponudbe ogrevalnih naprav TOSHIBA in AERMEC.

Pomakni se na vrh