Inštalacije

Podjetje Experto International d.o.o. je zmeraj prava izbira za izvedbo strojnih, elektro in vodovodnih inštalacij. Na podlagi več kot 28-letnih izkušenj z izvajanjem inštalacij vam nudimo kvalitetne in dolgotrajne celostne inštalacije za potrebe hlajenja, ogrevanja, prezračevanja, krmiljenja, vodovoda in ostale. 

Hlajenje

Ogrevanje

Prezračevanje

Vodovod

Elektrika

Regulacija

Hlajenje

Izvajamo vse potrebne inštalacije in montiramo naprave za potrebe hlajenja in klimatizacije. V naši ponudbi najdete sisteme hlajenja in klimatizacije vseh velikosti; od preprostih split in multi-split sistemov, VRF sistemov, vodnih sistemov s konvektorji do velikih hladilnih agregatov in chillerjev. Pri izbiri naprav in materialov na prvo mesto postavljamo kakovost, za to sta naša prva izbira TOSHIBA in AERMEC. Odlična izbira je tudi hlajenje v kombinaciji s prezračevanjem, kjer združimo prezračevalno in hladilno napravo v en sistem. 

experto toshiba

Ogrevanje

talno ogrevanje

Svetujemo vam pri izbiri optimalnega ogrevalnega sistema in naprave za vas. Nudimo vso opremo in izvajamo vsa inštalaterska dela za izvedbo centralnega ogrevanja. Pri tem lahko izbirate med talnim ogrevanjem, ogrevanje z radiatorji in/ali ventilatorskimi konvektorji ali s TOSHIBA VRF-sistemom. Uporabljamo zgolj naprave in materiale priznanih proizvajalcev kot so TOSHIBA, VIESSMANN, AERMEC, DANFOSS, GEBERIT in SELTRON. V naši ponudbi so med drugim plinski in oljni kondenzacijski ter nizkotemperaturni kotli, toplotne črpalke zrak/voda, ogrevalniki sanitarne vode in še mnogo več. 

Prezračevanje

V kolikor potrebujete prezračevalni sistem ali napravo ste pri nas na pravem mestu. Naša ponudba zajema lokalne prezračevalne naprave, hišne sisteme in centralne prezračevalne sisteme vseh dimenzij in zmogljivosti. Pri večjih sistemih zmeraj stavimo na naprave SYSTEMAIR. Poleg klasičnega prezračevanja nudimo tudi industrijske odsesovalne sisteme, kjer prah in hlape med proizvodnim postopkom zajamemo že ob izvoru. Za boljšo kakovost zraka poskrbimo tudi z vlaženjem zraka in vlažilci NORDMANN. 

Vodovod

geberit

V sklopu večjih projektov izvajamo tudi vse inštalacije za vodovod in kanalizacijo. Pri tem nudimo vse inštalacijske sisteme GEBERIT in cevno inštalacijo s MAPRESS sistemom nerjavno ali ogljikovo jeklo ter MEPLA. Dobavimo in zmontiramo tudi sanitarno opremo visokokakovostnih proizvajalcev, kot na primer Hansgrohe, Villeroy & Boch ter Laufen. 

Elektrika

Strojne inštalacije dopolnjujemo z elektroinštalacijami s katerimi poskrbimo za optimalno delovanje sistema in naprav. V sklopu projektov izdelujemo lastne elektro-krmilne omare. Na prvo mesto postavljamo zanesljivo delovanje vseh naprav v sistemu in s tem zagotovimo optimalen rezultat.

Regulacija

Izvajamo napredne regulacije sistemov za hlajenje, ogrevanje in prezračevanje. Pri tem vam nudimo globalne in conske regulatorje in krmilnike, sobne enote, regulatorje konstante temperature in tlaka, vremensko vodene regulatorje, temperaturna in tlačna tipala ter ostale oblike krmiljenja in regulacije po želji in potrebi. Svetujemo vam, da nam pošljete povpraševanje in nam predstavite vaše potrebe in želje, da na podlagi teh najdemo primerno vrsto krmiljenja in regulacije za vas in optimalen izdelek, ki bo izpolnil ali celo presegel vaša pričakovanja. V naši ponudbi so izdelki znamk Toshiba, Aermec, Systemair, Siemens, Seltron, Danfoss, Oventrop in mnogih drugih priznanih proizvajalcev. 

Kaj Vam nudimo in zakaj izbrati nas?

Potrebujete izvedbo strojnih, elektro ali vodovodnih inštalacij?

Pošljite nam povpraševanje in nam predstavite vaše želje. Veselimo se novega izziva.