Naši partnerji

TOSHIBA

Že več kot 25 let smo uvoznik, distributer ter premium partner podjetja TOSHIBA na področju prodaje, montaže in servisa klimatskih naprav, toplotnih črpalk in VRF-sistemov. TOSHIBA predstavlja najvišjo raven kakovosti na tržišču.  Zelo smo ponosni na izvedbo vseh strojnih inštalacij in vgradnje naprav v TOSHIBA šolskem centru za celotno vzhodno in južno Evropo. V sklopu našega sodelovanja sledimo sloganu “Better quality in Life” in tako skušamo z našimi sistemskimi rešitvami izboljšati kakovost življenja naših strank. 

toshiba klima

AERMEC

Dve desetletji uspešno montiramo in servisiramo ogrevalne in hladilne sisteme italijanskega proizvajalca AERMEC, kot so hladilni agregati, toplotne črpalke in ventilatorski konvektorji. 

aermec slovenija

SYSTEMAIR

Montiramo in vzdržujemo prezračevalne naprave in sisteme Systemair, kot so hišne prezračevalne naprave, centralne prezračevalne naprave za večje poslovne in industrijske objekte ter industrijske ventilatorje. 

systemair experto
nederman odsesavanje

NEDERMAN

Nudimo vam celoten sortiment odsesovalnih naprav in rok ter filtrirnih sistemov največjega tovrstnega podjetja na svetu, Nederman. 

geberit instalacije

GEBERIT

Smo partner podjetja GEBERIT in imamo pridobljeno sistemsko garancijo za cevne sisteme in inštalacijske sisteme za kopalnico. 

viessmann experto

VIESSMANN

Smo pooblaščeni partner podjetja Viessmann za montažo ogrevalnih naprav, kot so plinski in oljni kotli ter toplotne črpalke. 

nordmann vlažilci zraka
schiedel
danfoss regulacija
austria email
seltron regulacija