B2B

PARTNERSKI PROGRAM - B2B

PRODAJA TOSHIBA KLIMATSKIH NAPRAV IN TOPLOTNIH ČRPALK INŠTALATERJEM

Pri podjetju EXPERTO International smo že več kot 25 let ponosen premium partner podjetja TOSHIBA, in sicer na področju prodaje, svetovanja ter servisiranja klimatskih naprav in toplotnih črpalk. Naše podjetje ima edino v Sloveniji pridobljene vse tehnične certifikate proizvajalca TOSHIBA, ki dokazujejo našo strokovno usposobljenost, da z lastnimi kadri poskrbimo za uspešno servisiranje in vzdrževanje TOSHIBA klimatskih naprav in toplotnih črpalk. TOSHIBA velja za enega najbolj priznanih in vodilnih proizvajalcev na področju klimatizacije. Nudimo TOSHIBA klimatske naprave za domačo, poslovno in industrijsko uporabo ter TOSHIBA toplotne črpalke. Inštalaterjem nudimo posebne pogoje in akcijske cene ter vso tehnično podporo pri projektiranju, montaži in servisu. 

toshiba klima

Nudimo vam

Posebni pogoji in ugodnosti za inštalaterje

Inštalaterjem nudimo posebne pogoje, akcijske cene in zelo kratke dobavne roke TOSHIBA klimatskih naprav in toplotnih črpalk.

Tehnična podpora in rezervni deli

Nudimo vam tehnično podporo pri projektiranju, dimenzioniranju, montaži in servisu TOSHIBA toplotnih črpalk in klimatskih naprav. Za vas lahko priskrbimo vse rezervne dele za TOSHIBA klimatske naprave in toplotne črpalke.

Dostop do orodij za dimenzioniranje toplotnih črpalk in VRF-sistemov

Nudimo vam dostop do programske opreme za izračun, dimenzioniranje in projektiranje ogrevalnih in hladilnih sistemov TOSHIBA.

Dostop do TOSHIBA izobraževanj

Imeli boste dostop in možnost prijave do strokovnih TOSHIBA izobraževanj na področjih prodaje, montaže in servisa. Nudimo vam tudi vso montažno in servisno literaturo.

Želite postati naš partner?

Ste inštalater toplotnih črpalk in klimatskih naprav ali pa bi to radi postali? Pridružite se našim partnerjem, ki so s sodelovanjem z nami povečali obseg dela. Kontaktirajte nas in povabili vas bomo na sestanek ter ustvarili sodelovanje po vaših željah.

Pomakni se na vrh